A tu també et cauen els cabells ?

A TU TAMBÉ ET CAUEN ELS CABELLES?

És una realitat que el cabell cau a la tardor, però hem d’entendre que és un procés natural de regeneració, de la mateixa manera que els arbres i plantes perden les seves fulles els nostres cabells cauen per ser substituïts per uns altres. Això sempre que no hi hagi algun altre motiu evident.

 

El nombre de fol·licles pilosos i el seu desenvolupament està determinat genèticament. El cabell segueix un cicle de creixement i caiguda equilibrat, de manera que una pèrdua de 80 a 100 cabells diaris s’estableix com a normal.

El creixement dels cabells  passa per  tres fases diferenciades:

 

– Fase anagen: creixement actiu durant un període de 2 a 6 anys.

– Fase catagen: denominada de repòs amb una durada aproximada de 3 setmanes.

– Fase telogen: de repòs , 3 a 4 mesos de durada.

 

Quan per alguna raó aquesta cadència fisiològica s’altera i hi ha un percentatge més alt del normal en la fase de repòs i inferior en la fase de creixement, provoca un empobriment de cabells , conegut com alopècia, que en algun moment de la vida, amb causes i intensitats diferents, afecta  a tota la població.

 

Tot i que l’alopècia té un fort component fisiològic-temporal i genètic, es defineix com una patologia multifactorial. L’estrès, l’ansietat, nutrició desequilibrada o escassa, i l’administració de certs medicaments són alguns dels factors que poden determinar el seu desenvolupament.

 

Des de Bellesa Essencial us podem realitzar un diagnòstic gratuït amb microvisor i microcàmera per poder determinar el percentatge de cabells que estan a cada fase i aconsellar-vos segons el diagnòstic el tractament més adequat per a fer tant a casa com al nostre centre.

 

Tanmateix, una de las pautes que més resultats demostra és la prevenció, per aquest motiu  la nostra recomanació és mantenir  uns hàbits com ara el raspatllat diari, la mobilització del cuir cabellut amb suaus massatges per activar la circulació, una higiene adequada en quantitat de rentats setmanal  i productes adients a la tipologia de cuir cabellut i cabell. Com a ajuda extra, recomanem l’aplicació d’un vitalitzador capil·lar intern més específic en les èpoques de regeneració (tardor i primavera).

 

Comments(8)

 • Montse Micó
  12 novembre, 2019, 1:01 pm  Respon

  Gràcies per la informació, a estat interessant.

 • 14 agost, 2020, 4:12 am  Respon

  Супер давно искал
  _________________
  i казино играть за виртуальные деньги

 • 14 agost, 2020, 4:32 pm  Respon

  Еще в 2009 году многие пользователи допустили ошибку и теперь действительно сожалеют о том, что легкомысленно отнеслись к рекламной компании криптовалюты Bitcoin (BTC), которая была совершенно неизвестна на тот период времени. Всего за один доллар США была возможность купить 1350 биткойнов (не сатош, а именно биткойнов)… Теперь все это в прошлом.

  Но сегодня появилась возможность исправить о

 • 21 agost, 2020, 9:28 am  Respon

  очень интересно но чичего не понятно
  _________________
  азино777 отзывы майл

 • 22 agost, 2020, 8:19 am  Respon

  RUS

  Извините, что не по теме. Комментарии приходят и уходят а кушать хочется всегда. Тем более в такое сложное время когда COVID 19 продолжает рулить на Земле. Если есть желание работать на дому то могу предложить два варианта совершенно легальные с юридическими документами проекты по заработкам в интернете, с активным и пассивным доходами. Выбирайте и смотрите:

  https://crowd1.com/signup

 • 23 agost, 2020, 1:07 pm  Respon

  Welcome to Almamea – Your Healthy Corner

 • WilliamPooge
  30 agost, 2020, 5:25 am  Respon

  come perdere la pancia

 • JanePooge
  1 setembre, 2020, 4:53 am  Respon

  Immuten mittel

Leave a Comment